Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188223

Amistoso (Int.) 731188223 Información oficial sobre el partido 731188223 en Hattrick

30.04.2024 19:25:00

Sucany EAGLES Alineación oficial del equipo 'Sucany EAGLES' en el partido 3 - 4 Funkadelic Spacemen Alineación oficial del equipo 'Funkadelic Spacemen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sucany EAGLES Alineación oficial del equipo 'Sucany EAGLES' en el partido 1 - 2 Funkadelic Spacemen Alineación oficial del equipo 'Funkadelic Spacemen' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,7 % 64,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sucany EAGLES

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Funkadelic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pavol Borba la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sucany es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 43.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sucany van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Leonard Smrekovský va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 4 pujava al marcador.
  • 100 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Albert Kiľár anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sucany va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miroslav Koštek, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Ernest Mydlík quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Marián Ďula de Sucany va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Funkadelic Spacemen

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Funkadelic va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Jostein Gjesdal va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 32 minuts, Rafael Mata va superar per velocitat Leonard Smrekovský per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Funkadelic l'avantatge per 0 - 3. Jostein Gjesdal en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, Funkadelic va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Angelo Liponi, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Angelo Liponi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el Funkadelic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Igor Lobenwein s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jostein Gjesdal que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Władysław Krawczyński es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wolfgang Grimbart es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.