Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188215

Amistoso 731188215 Información oficial sobre el partido 731188215 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

moletado Alineación oficial del equipo 'moletado' en el partido 0 - 3 Peña Montañesa F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Montañesa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
moletado Alineación oficial del equipo 'moletado' en el partido 1 - 2 Peña Montañesa F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Montañesa F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,1 % 73,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moletado

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 13 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del moletado va deixar en bona posició a en Bogdan-Andrei Agache per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): Al minut 53 un refús amb el peu d'en Ate Sällinen va anar a parar als peus del Alejandro Romero González que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Carlos Goyaes de moletado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Romero González.

Peña Montañesa F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Xurde Albella donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Montañesa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Rubén Jiménez Rota.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hernán Echebarría de Montañesa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 54 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Kenar Senosiain va ser clau en la jugada d'atac de Montañesa al minut 6, quan ell mateix va fer una passada brutal a Hernán Echebarría, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Hernán Echebarría quasi marca en una jugada assajada de córner que José Luis Urtiaga havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Hernán Echebarría de Montañesa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Jiménez Rota de Montañesa es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andreu Quesada Vera de Montañesa es va guanyar la targeta groga merescudament.