Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186445

Amistoso (Int., RC) 731186445 Información oficial sobre el partido 731186445 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 4 - 6 CF Filipe Alineación oficial del equipo 'CF Filipe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 2 - 0 CF Filipe Alineación oficial del equipo 'CF Filipe' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pulpos

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 38, indicava inequívocament que en Jandro González Blanco va saber trobar la xarxa rival. pulpos desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Després de 67 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al pulpos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jandro González Blanco de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 114 Minuto 99 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 99. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Jandro González Blanco va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): pulpos va gaudir d'un penal a favor al minut 41, però el jugador Jandro González Blanco va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Catarino Felgueiras.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de pulpos Antón Medina, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Catarino Felgueiras. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de pulpos, Pablo Martín, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Eudon Altzate de pulpos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jed Frankot de pulpos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

CF Filipe

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Plácido de Freitas va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Lipes va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Modesto Esteves aconseguint el 1 - 2.
  • 106 Minuto 97 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Lipes sempre confia amb les genialitats d'en Hermínio Pires Pereira; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Fonseca Jesus de Lipes es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hermínio Pires Pereira de Lipes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Lipes Catarino Felgueiras no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bernardo Sopó es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Lipes, Modesto Esteves, col·locà la pilota just a les mans d'en Bernardo Sopó. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Plácido de Freitas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Silvério Amorim anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Lipes.