Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186334

Amistoso (Int.) 731186334 Información oficial sobre el partido 731186334 en Hattrick

30.04.2024 21:00:00

Singers & Rudge Alineación oficial del equipo 'Singers & Rudge' en el partido 5 - 0 AC Panther Jesenice Alineación oficial del equipo 'AC Panther Jesenice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Singers & Rudge Alineación oficial del equipo 'Singers & Rudge' en el partido 2 - 0 AC Panther Jesenice Alineación oficial del equipo 'AC Panther Jesenice' en el partido
Tiene bastante suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singers & Rudge

Goles Goles

  • 135 Minuto 21 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Barney Owls de Singers va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Amb 25 minuts jugats, en Spiros Venakis va augmentar l'avantatge de Singers a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Spiros Venakis es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Singers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jude Campbell des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Spiros Venakis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Lee Whittington, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fatty Shorrock va rematar alt.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Barney Owls una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Valter Smička va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mick Tuisese va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Steve Langer de Singers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Terry Nicholas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marvin Dean.
  • 514 Minuto 91 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Fatty Shorrock després que el jugador de Singers li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

AC Panther Jesenice

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jesenice va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Michal Mňuk va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Jesenice van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Josef Syrový no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hypolite Nzazi de Jesenice es va guanyar la targeta groga merescudament.