Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185737

Amistoso (Int., RC) 731185737 Información oficial sobre el partido 731185737 en Hattrick

01.05.2024 08:45:00

nk kanabiza Alineación oficial del equipo 'nk kanabiza' en el partido 3 - 5 Author Belize Alineación oficial del equipo 'Author Belize' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
nk kanabiza Alineación oficial del equipo 'nk kanabiza' en el partido 2 - 3 Author Belize Alineación oficial del equipo 'Author Belize' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,1 % 53,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nk kanabiza

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): kanabiza s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Ante Dominiković per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Mitja Kostović entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al kanabiza, un peu providencial d'en Gordan Plantak va situar el 2-1 al panell digital.
  • 124 Minuto 96 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 96 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Valerii Ivanisenya llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): kanabiza per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan İsmail Yılmaç va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Luka Japundžić arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): kanabiza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mitja Kostović en un 1 contra 1 amb el porter Ulf Colström, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Amar Bešić va rematar alt.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En İsmail Yılmaç, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 290 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Luka Japundžić va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 208 Minuto 98 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gordan Plantak de kanabiza va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Valerii Ivanisenya es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Cristiano Scaduto de kanabiza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luka Japundžić de kanabiza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Evaristo Filippeschi va xutar fora per a kanabiza, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de kanabiza, Amar Bešić, col·locà la pilota just a les mans d'en Adrian Cios. El marcador: 3 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ðino Trut de kanabiza va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de kanabiza Gordan Plantak, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Adrian Cios. El marcador continuava 3 - 5.

Author Belize

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Peter Stephens va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 32.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador visitant Georgel Baţ va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 68 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 160 Minuto 118 (Gol de falta): Bernardo Mora va empatar per a Author, posant el marcador a 3 - 3, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Bernardo Mora va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Evaristo Filippeschi va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Georgel Baţ.
  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter Stephens de Author es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Johnny Abrahams va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Author Peter Stephens no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Evaristo Filippeschi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Bernardo Mora de Author va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 5.