Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184662

Amistoso (Int.) 731184662 Información oficial sobre el partido 731184662 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

FC Hasalaha Alineación oficial del equipo 'FC Hasalaha' en el partido 2 - 2 Fresh Meadows FC Alineación oficial del equipo 'Fresh Meadows FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Hasalaha Alineación oficial del equipo 'FC Hasalaha' en el partido 7 - 1 Fresh Meadows FC Alineación oficial del equipo 'Fresh Meadows FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hasalaha

Goles Goles

  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors del Hasalaha amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 48, deixant René Dallheim en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Oronzo Marchiol de Hasalaha empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Christian Knuettel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hasalaha.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Erkut Selışıl de Hasalaha va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Fresh Meadows FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Braden Colwell que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Meadows.
  • 170 Minuto 78 (Gol de falta): Elvio Vergnani va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 78. 1 - 2 per a Meadows.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Meadows va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergen Gürsu va desviar el xut final de Braden Colwell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Joshua Lack va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Braden Colwell de Meadows va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.