Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184635

Amistoso (Int., RC) 731184635 Información oficial sobre el partido 731184635 en Hattrick

01.05.2024 09:30:00

ober st.veiter sv Alineación oficial del equipo 'ober st.veiter sv' en el partido 3 - 0 Young Guns Alineación oficial del equipo 'Young Guns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ober st.veiter sv Alineación oficial del equipo 'ober st.veiter sv' en el partido 2 - 0 Young Guns Alineación oficial del equipo 'Young Guns' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ober st.veiter sv

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): st.veiter va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Roman Köb va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): st.veiter va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Valentin Ibrahim va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 68, Felix Westermayer va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Vladimiro Cavoni, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Stefan Riedl de st.veiter gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Christof Biedermann al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stefan Riedl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Fritz Mayrhofer gairebé va marcar per a st.veiter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Heiss va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Roman Köb, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Stefan Riedl va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Joseph Gratzer de st.veiter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Young Guns

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcel Kubelt.