Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184256

Amistoso 731184256 Información oficial sobre el partido 731184256 en Hattrick

30.04.2024 18:15:00

Purple Zeppelin Alineación oficial del equipo 'Purple Zeppelin' en el partido 3 - 1 Furpach Packers Alineación oficial del equipo 'Furpach Packers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Purple Zeppelin Alineación oficial del equipo 'Purple Zeppelin' en el partido 4 - 0 Furpach Packers Alineación oficial del equipo 'Furpach Packers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purple Zeppelin

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dámaso Quintana, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador Mario Ebbinghaus de Zeppelin, després de 80 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sulo Jaakkola es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Konstantin Merdović una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Axel Knef va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Sten-Olof Nederström va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 39, i va passar la pilota a Umberto Cascella, però aquest no va encertar a marcar.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dámaso Quintana va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Espiridión Paz va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Axel Knef va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dámaso Quintana va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Umberto Cascella, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Umberto Cascella de Zeppelin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Furpach Packers

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): El jugador Eckardt Völcker de Furpach es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Peter Hillebrandt va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alf Janus aquest no va estar a l'altura.
  • 206 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 83 minuts de joc, Peter Hillebrandt semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Cornelius Harbecke de Furpach va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eckardt Völcker de Furpach es va guanyar la targeta groga merescudament.