Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184204

Amistoso (Int., RC) 731184204 Información oficial sobre el partido 731184204 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Vorwärts Osterholz Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Osterholz' en el partido 4 - 1 Big Village FC Alineación oficial del equipo 'Big Village FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vorwärts Osterholz Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Osterholz' en el partido 1 - 1 Big Village FC Alineación oficial del equipo 'Big Village FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,2 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorwärts Osterholz

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Osterholz equilibrava la balança al minut 43. En Ignác Průcha, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 139 Minuto 101 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jesse Kortelahti va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Rolando Fantazzini.
  • 133 Minuto 108 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Osterholz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zefiros Dedoussopoulos des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Osterholz a 4 - 1. Holger Mollinedo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Osterholz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Jesse Kortelahti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Big Village FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 43 (Gol de falta): Village va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Florian Wimberger.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Florian Wimberger que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florian Wimberger de Village amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yiorgos Fletsas de Village es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stelios Ligouras de Village es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Florian Wimberger de Village es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 111.