Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184105

Amistoso (Int., RC) 731184105 Información oficial sobre el partido 731184105 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

SV Lebenslang Grün Weiß Alineación oficial del equipo 'SV Lebenslang Grün Weiß' en el partido 5 - 3 Krystallgade Blackouts Alineación oficial del equipo 'Krystallgade Blackouts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Lebenslang Grün Weiß Alineación oficial del equipo 'SV Lebenslang Grün Weiß' en el partido 2 - 1 Krystallgade Blackouts Alineación oficial del equipo 'Krystallgade Blackouts' en el partido
Tiene bastante suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Lebenslang Grün Weiß

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sifis Maratos de Lebenslang aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 106 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 106 minuts, el tirador de faltes del Lebenslang va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luka Talović, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Lebenslang va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luka Talović en un 1 contra 1 amb el porter Tim Stritzinger, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Lebenslang per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Axel Waldinger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ervin Walden de Lebenslang, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tim Stritzinger en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Mohan Bardewa de Lebenslang va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Lebenslang, Sifis Maratos, col·locà la pilota just a les mans d'en Tim Stritzinger. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Axel Waldinger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Timoteo Suse anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Lebenslang.

Krystallgade Blackouts

Goles Goles

  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 89 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Arne Nibe de Krystallgade marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 94, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Valdemar Riechs es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Mohan Bardewa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Arne Nibe no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Krystallgade van sortir al contraatac al minut 40, però Valdemar Riechs va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viktor Borre.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Max Birkegaard de Krystallgade va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Krystallgade Alexander Borgin, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mohan Bardewa. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Viktor Borre de Krystallgade va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Magnus Ekenner va xutar fora per a Krystallgade, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Krystallgade, Louis Nordkvist, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.