Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183358

Amistoso (Int., RC) 731183358 Información oficial sobre el partido 731183358 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

The Doomsday Clock Alineación oficial del equipo 'The Doomsday Clock' en el partido 7 - 3 Barreira C F Alineación oficial del equipo 'Barreira C F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
The Doomsday Clock Alineación oficial del equipo 'The Doomsday Clock' en el partido 7 - 0 Barreira C F Alineación oficial del equipo 'Barreira C F' en el partido
Tiene un resultado normal 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Doomsday Clock

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sergio Mennella, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del TDC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de TDC a 2 - 0. Mërtir Hyskaj va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TDC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carlo Falseni va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Massimo Tavarès va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del TDC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergio Mennella va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 2 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Mërtir Hyskaj va augmentar l'avantatge de TDC a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Nicola Gui es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 7 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Massimo Ribigini va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Barreira C F

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors de Barreira no defallien en cap moment. Producte d'això, en Haitzart Salabarrieta va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Ferran Clotet va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Barreira va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 6 - 3 quan Ferran Clotet va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Haitzart Salabarrieta que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.