Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182224

Amistoso (Int.) 731182224 Información oficial sobre el partido 731182224 en Hattrick

01.05.2024 22:20:00

Capsule Corp. Alineación oficial del equipo 'Capsule Corp.' en el partido 2 - 2 FC Mombasa Coast Guards Alineación oficial del equipo 'FC Mombasa Coast Guards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Capsule Corp. Alineación oficial del equipo 'Capsule Corp.' en el partido 5 - 0 FC Mombasa Coast Guards Alineación oficial del equipo 'FC Mombasa Coast Guards' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capsule Corp.

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Capsule s'esgargamellaven dempeus per esperonar Luis Daniel Cruz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Vincenzo Valetti de Capsule, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Capsule per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Rey Roldán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rey Roldán de Capsule va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Darren Ortíz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rey Roldán va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Sutaan Lusweti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Daniel Cruz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Mombasa Coast Guards

Goles Goles

  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): En Marcelo 'El Matador' Salas conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): En Elija Kamau va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en 崇行 (Takayuki) 森 (Mori) va rebre molts aplaudiments. Al minut 25 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mombasa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcelo 'El Matador' Salas va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mombasa, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Marcelo 'El Matador' Salas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.