Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731181891

Amistoso (Int.) 731181891 Información oficial sobre el partido 731181891 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

Lampje Alineación oficial del equipo 'Lampje' en el partido 3 - 0 Can Canyamars F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Canyamars F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lampje Alineación oficial del equipo 'Lampje' en el partido 4 - 0 Can Canyamars F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Canyamars F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lampje

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Lampje prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Krystian van Diest va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Lampje va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Werner Kraster des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Moses Fleck, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Lampje.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lampje van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Krystian van Diest, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raymond van Baarle va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raymon Klompmaker va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Remond Verlangen per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gergő Veres va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Remond Verlangen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Gergő Veres va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Quincy van Dessel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xander de Barros de Lampje va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Willem Delang de Lampje va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Can Canyamars F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Moses Fleck no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sébastien Chambre estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.