Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731181884

Amistoso (Int.) 731181884 Información oficial sobre el partido 731181884 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

DITIO 06 Alineación oficial del equipo 'DITIO 06' en el partido 3 - 3 Slovan 93 Bratislava Alineación oficial del equipo 'Slovan 93 Bratislava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
DITIO 06 Alineación oficial del equipo 'DITIO 06' en el partido 6 - 0 Slovan 93 Bratislava Alineación oficial del equipo 'Slovan 93 Bratislava' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DITIO 06

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 21, Houssaïn Balafrej de DITIO empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Ronald Ellerman va donar a DITIO un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): El Ronald Ellerman va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel DITIO. 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Nino Ader va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Gonçalo Campos va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Ronald Ellerman va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Kris den Bieman es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomas Brouwer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Nino Ader, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Winston Schuitemaker va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Xenpelar Ibero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Demi Edwards de DITIO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Slovan 93 Bratislava

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Warren Sherlock la va convertir en gol amb un remat de cap en August Tudoran tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 7 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Als 62 minuts de partit, Lőrinc Nemoda de Bratislava va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Bratislava sabia com jugar al contraatac, i al minut 79, Lőrinc Nemoda va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Peter Leoni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bratislava que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.