Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731181389

Amistoso (Int., RC) 731181389 Información oficial sobre el partido 731181389 en Hattrick

01.05.2024 22:00:00

ID World Team Alineación oficial del equipo 'ID World Team' en el partido 4 - 3 Amants Bandits Alineación oficial del equipo 'Amants Bandits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ID World Team Alineación oficial del equipo 'ID World Team' en el partido 2 - 0 Amants Bandits Alineación oficial del equipo 'Amants Bandits' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ID World Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 del partit, el jugador Gé Demets de World va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): World, atacant per l'esquerra al minut 54, va aprofitar el magnífic llançament de Gé Demets per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alirio Venturato no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roberto Jabrane estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): World va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Álvaro Matos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Leonardo Ospina.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Licínio Gonçalves de World va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Herman Colding va xutar fora per a World, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de World Álvaro Matos va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de World Custódio Claro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. David Leonardo Ospina es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de World, Faustino Marçal, col·locà la pilota just a les mans d'en David Leonardo Ospina. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Licínio Nóbrega va xutar fora per a World, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Emídio Correia xutant per a World va fer anar la pilota just on la volia, però David Leonardo Ospina, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eugen Hegeduş de World va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de World, Roberto Jabrane, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.

Amants Bandits

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Bandits agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Octavian Maftei amb mestria.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): El jugador visitant David Recasens va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 62 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Pecina va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bandits que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bandits va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Carroz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bandits, David Recasens, col·locà la pilota just a les mans d'en Emídio Correia. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bandits Miguel Carroz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Emídio Correia. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Zbigniew Kościelski de Bandits va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): José Hernando de Soro de Bandits, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Emídio Correia en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sergio Pecina de Bandits va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alirio Venturato, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Emídio Correia va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bandits i 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gome Shpigler de Bandits va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bandits, Valter Tiberino, col·locà la pilota just a les mans d'en Emídio Correia. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 138 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bandits, David Leonardo Ospina, col·locà la pilota just a les mans d'en Emídio Correia. El marcador: 4 - 3.