Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731181362

Amistoso (Int.) 731181362 Información oficial sobre el partido 731181362 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Pumes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pumes F.C.' en el partido 1 - 0 FC Bollermänner Alineación oficial del equipo 'FC Bollermänner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pumes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pumes F.C.' en el partido 4 - 0 FC Bollermänner Alineación oficial del equipo 'FC Bollermänner' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pumes F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Pumes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 66 Erik-Jan van Heeswijk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Pumes va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Abdelali Brnoussi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Narciso LaCalle va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Niki Hagman va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Pumes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Josèp Burguera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Niki Hagman.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Pumes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Isaac Taylor ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Abdelali Brnoussi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pumes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Narciso LaCalle va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Josèp Burguera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

FC Bollermänner

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCB va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlos Milanes va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FCB sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Wilson Del Carmen Piza, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Hildebert Neusiedl va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FCB que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.