Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731181226

Amistoso (Int.) 731181226 Información oficial sobre el partido 731181226 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Híspalis Alineación oficial del equipo 'Híspalis' en el partido 0 - 1 CF Wetzelsdorf Alineación oficial del equipo 'CF Wetzelsdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Híspalis Alineación oficial del equipo 'Híspalis' en el partido 2 - 0 CF Wetzelsdorf Alineación oficial del equipo 'CF Wetzelsdorf' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Híspalis

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Paul Georg Taschner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Lucas Mateos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Híspalis.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Paul Georg Taschner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Híspalis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Hamilton Clifton-Brown de Híspalis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adam Cibor de Híspalis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CF Wetzelsdorf

Goles Goles

  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Balthasar Assmann de CFW va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dominik Schreiner va marxar de Adam Cibor en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de CFW van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Balthasar Assmann va xutar magistralment una falta al minut 73 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.