Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179620

Amistoso (Int., RC) 731179620 Información oficial sobre el partido 731179620 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Barrio Sweaty Team Alineación oficial del equipo 'Barrio Sweaty Team' en el partido 2 - 4 Masters Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Masters Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barrio Sweaty Team Alineación oficial del equipo 'Barrio Sweaty Team' en el partido 1 - 1 Masters Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Masters Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrio Sweaty Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): BaSweTeam s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Luigi Antonio Foglia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BaSweTeam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luigi Antonio Foglia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gigi Masciotra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BaSweTeam Armando Caramazza, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Erpo Paakko. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nergui Damdinsuryn de BaSweTeam va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rémi Käshammer va xutar fora per a BaSweTeam, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de BaSweTeam, Gigi Masciotra, col·locà la pilota just a les mans d'en Erpo Paakko. El marcador: 2 - 3.

Masters Club de Futbol

Goles Goles

  • 108 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible (general)): Antti Konttinen de Masters va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Júlio Mendes que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Júlio Mendes va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Masters va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Darci Carlos Mota Pinho va desviar el xut final de Vicente Carral després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Masters va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ivan Kraus, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Masters va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Danilo Colmenares que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Erminio Di Lullo al minut 57 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 208 Minuto 101 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ivan Kraus va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 101. En Júlio Mendes va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Al minut 106, un refús desafortunat de Darci Carlos Mota Pinho, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Júlio Mendes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Masters, Jorge Atarés, col·locà la pilota just a les mans d'en Darci Carlos Mota Pinho. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Danilo Colmenares anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Masters.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Antti Konttinen de Masters va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ciro Peta de Masters, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Darci Carlos Mota Pinho en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.