Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179575

Amistoso (Int., RC) 731179575 Información oficial sobre el partido 731179575 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

pantui Alineación oficial del equipo 'pantui' en el partido 6 - 3 Die Wilden Hengste Alineación oficial del equipo 'Die Wilden Hengste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
pantui Alineación oficial del equipo 'pantui' en el partido 4 - 5 Die Wilden Hengste Alineación oficial del equipo 'Die Wilden Hengste' en el partido
Tiene suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,7 % 38,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pantui

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Paolo Ganino de pantui aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Jerome Deduytsche va donar a pantui un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Paolo Ganino va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jakob Rosenmayr per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 3
  • 132 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de pantui a 5 - 3. Paolo Ganino va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 110 (Gol por la izquierda): pantui va augmentar la diferència quan Paolo Ganino no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jerome Deduytsche de pantui va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Robi Demeulenare va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jakob Rosenmayr per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Amadeu Silva Peres de pantui gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El pantui ho intentava per la dreta per mitjà de Jurich Abril, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Paolo Ganino va estar a punt de marcar al minut 65 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robi Demeulenare es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Die Wilden Hengste

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Haimo Bockelberg de Hengste va marcar de penal l'empat al minut 13.
  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jochim Bockelberg va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 53 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 105 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sören Schrieber rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Wastl Martell, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 3 a l'estadi!
  • 109 Minuto 97 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Wastl Martell es va complicar la vida al minut 97 intentant esquivar Paolo Ganino en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del pantui, va robar-li la pilota i va marcar el 4 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Werner Kovac va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Jochim Bockelberg quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Calum Brennan, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Steve Lamp ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 115, Steve Lamp de Hengste va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.