Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179322

Amistoso (Int.) 731179322 Información oficial sobre el partido 731179322 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Windy Victory Alineación oficial del equipo 'Windy Victory' en el partido 0 - 2 HeartsUnited FC Alineación oficial del equipo 'HeartsUnited FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Windy Victory Alineación oficial del equipo 'Windy Victory' en el partido 2 - 1 HeartsUnited FC Alineación oficial del equipo 'HeartsUnited FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,4 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Windy Victory

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Amir Ata Bahrami arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Nil Amer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Victory que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Victory, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Vitín Mejías va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Victory enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, José Francisco Rubia de Victory va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolas Hauzenberger de Victory amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Georgi Bozhilov.

HeartsUnited FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Christian Olive va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al 48 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a HeartsUnited augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Giuseppe Rupp es rifés el porter i marqués el 0 - 2.