Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178604

Amistoso (Int.) 731178604 Información oficial sobre el partido 731178604 en Hattrick

01.05.2024 09:30:00

Fc United Kalksburg Alineación oficial del equipo 'Fc United Kalksburg' en el partido 0 - 5 FK Imbrasso Alineación oficial del equipo 'FK Imbrasso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Fc United Kalksburg Alineación oficial del equipo 'Fc United Kalksburg' en el partido 0 - 8 FK Imbrasso Alineación oficial del equipo 'FK Imbrasso' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc United Kalksburg

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pajtim Altmann.

FK Imbrasso

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Imbrasso agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Artis Ēlerts amb mestria.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El Imbrasso era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Abel José Laranjo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Abel José Laranjo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 0 - 3 per a Imbrasso.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Imbrasso l'avantatge per 0 - 4. Abel José Laranjo en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Allen Schulz de Imbrasso va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Imbrasso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Abel José Laranjo va quedar-se sol davant el porter Patrick Ingram, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Allen Schulz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Allen Schulz de Imbrasso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dmitriy Barmichev de Imbrasso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.