Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178309

Amistoso (Int.) 731178309 Información oficial sobre el partido 731178309 en Hattrick

01.05.2024 23:40:00

Ometepe Fire Alineación oficial del equipo 'Ometepe Fire' en el partido 7 - 2 Olga Unt Alineación oficial del equipo 'Olga Unt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ometepe Fire Alineación oficial del equipo 'Ometepe Fire' en el partido 2 - 2 Olga Unt Alineación oficial del equipo 'Olga Unt' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,0 % 31,4 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ometepe Fire

Goles Goles

  • 135 Minuto 11 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Carlos Andrés Bendaña de Ometepe va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ta'ib Mohd Fauzi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Ometepe.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Ometepe va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ta'ib Mohd Fauzi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Samuel Gárate va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ometepe i marcant el 4 - 1.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Ometepe va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ricky Landreth des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Ometepe va aconseguir el 6 - 2 quan Ricky Landreth va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Samuel Gárate va incrementar l'avantatge de Ometepe amb el 7 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Olga Unt

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Balram Walunj va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Hashem Al-Harazi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Olga van mostrar una bona compenetració quan al minut 42 van reduir diferències a 5 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Balram Walunj va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 18 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Zindan Al-Salami va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dares Al-Gasemi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zindan Al-Salami de Olga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.