Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731176696

Amistoso (Int.) 731176696 Información oficial sobre el partido 731176696 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

TJ Spartak Chrastava Alineación oficial del equipo 'TJ Spartak Chrastava' en el partido 8 - 0 fcna92 Alineación oficial del equipo 'fcna92' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TJ Spartak Chrastava Alineación oficial del equipo 'TJ Spartak Chrastava' en el partido 1 - 1 fcna92 Alineación oficial del equipo 'fcna92' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Spartak Chrastava

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Clemente Cruz va donar a Spartak un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Arnošt Houfek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Spartak.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Spartak sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Avelino Barros va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 0.
  • 186 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Spartak. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Kryštof Vostřel va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 44 una excel·lent centrada de Jakub Matuška va arribar a Clemente Cruz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Spartak pel centre va donar un gran resultat: el gol de Arnošt Houfek va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Jakub Matuška va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Spartak i marcant el 7 - 0.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Karel Mayer de Spartak va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 8 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spartak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jakub Matuška va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spartak va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zděnek Zerzán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Jan Heger de Spartak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Avelino Barros de Spartak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

fcna92