Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731176591

Amistoso (Int., RC) 731176591 Información oficial sobre el partido 731176591 en Hattrick

01.05.2024 18:50:00

FC Xemx Alineación oficial del equipo 'FC Xemx' en el partido 2 - 3 Matayo Dampf Alineación oficial del equipo 'Matayo Dampf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Xemx Alineación oficial del equipo 'FC Xemx' en el partido 3 - 2 Matayo Dampf Alineación oficial del equipo 'Matayo Dampf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Xemx

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Xemx va ser Wiesław Mika.
  • 136 Minuto 52 (Gol evento especial inexperiencia rival): Atu Ampofo va deixar patent la seva inexperiència al minut 52, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Antonino Reis va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a Xemx.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tião Maia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonino Reis va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Raphael Awuah va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Cesário Durão de Xemx va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Matayo Dampf

Goles Goles

  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Bernard Oduro va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 38: 1 - 1.
  • 190 Minuto 71 (Gol de falta): El Raymond Quaino va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Matayo. 2-2.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Matayo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Bernard Oduro.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Raymond Quaino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Raymond Quaino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gui Vidal va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Bernard Oduro quasi aconsegueix empatar per Matayo al minut 56, però Gui Vidal va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Raymond Quaino sol davant la porteria al minut 71, però la seva rematada va ser molt fluixa.