Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731176334

Amistoso (Int., RC) 731176334 Información oficial sobre el partido 731176334 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Hokuto Pibe de oro Alineación oficial del equipo 'Hokuto Pibe de oro' en el partido 4 - 2 Fortuna Haiti Alineación oficial del equipo 'Fortuna Haiti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hokuto Pibe de oro Alineación oficial del equipo 'Hokuto Pibe de oro' en el partido 4 - 1 Fortuna Haiti Alineación oficial del equipo 'Fortuna Haiti' en el partido
Tiene un resultado normal 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hokuto Pibe de oro

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Hokuto prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Lodovico Bozzuto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fortuna. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Guido Ciscato la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hokuto es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 82.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Francesco Fondi va donar a Hokuto un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 98 (Gol por la derecha): Amb 98 minuts jugats, en Lorenzo Toffanin va augmentar l'avantatge de Hokuto a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Basílio Gonçalves Miranda de Hokuto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en Kostas Paciotti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hokuto.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Leandro Antonelli del Hokuto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): El Hokuto ho intentava per la dreta per mitjà de Alessio Morandi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Fortuna Haiti

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Fortuna va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ye Moe Htwe, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Johny Nogard que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 84 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ye Moe Htwe de Fortuna marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Richelor Cerome al minut 21 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Vilmar Santos Naval quasi aconsegueix empatar per Fortuna al minut 26, però Alvise Buonavoglia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Andi Fluri, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hisham Sharif.