Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731175797

Amistoso (Int., RC) 731175797 Información oficial sobre el partido 731175797 en Hattrick

01.05.2024 09:30:00

FC RED BULL Schladming Alineación oficial del equipo 'FC RED BULL Schladming' en el partido 1 - 2 HB Roma Celeste Alineación oficial del equipo 'HB Roma Celeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC RED BULL Schladming Alineación oficial del equipo 'FC RED BULL Schladming' en el partido 1 - 2 HB Roma Celeste Alineación oficial del equipo 'HB Roma Celeste' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC RED BULL Schladming

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Schladming va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Samuel Pecirep va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Horst Steindl.

HB Roma Celeste

Goles Goles

  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 54 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Yves 'Panteraloca' Gbomita.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 67, quan Felipe Torres Guerra va posar els visitants Celeste per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Celeste va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nicola 'Biondo' Sodini, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Yves 'Panteraloca' Gbomita va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andreas Zöchbauer va aconseguir desviar el seu xut a córner.