Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174778

Amistoso (Int.) 731174778 Información oficial sobre el partido 731174778 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

Preussen Sassnitz Alineación oficial del equipo 'Preussen Sassnitz' en el partido 2 - 2 villalumo Alineación oficial del equipo 'villalumo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Preussen Sassnitz Alineación oficial del equipo 'Preussen Sassnitz' en el partido 4 - 1 villalumo Alineación oficial del equipo 'villalumo' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Preussen Sassnitz

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): Al 27 minuts, El Preussen va fer el 1-1. En Frank Poglitsch va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Preussen equilibrava la balança al minut 80. En Fons Kiez, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Després de 14 minuts, Amadeo Azamar va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Preussen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Markus Eutermoser va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Al minut 60, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Samphan Tongsukkaew gairebé marca per a Preussen al minut 64 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Frank Poglitsch de Preussen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Semi Clynckemaillie.

villalumo

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Christian Melsom que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a villalumo.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb 71 minuts jugats, Christian Melsom de villalumo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heppu Rönnholm de villalumo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.