Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174435

Amistoso (Int.) 731174435 Información oficial sobre el partido 731174435 en Hattrick

02.05.2024 01:00:00

Webb FC Warriors Alineación oficial del equipo 'Webb FC Warriors' en el partido 7 - 1 Silver city F. C. Alineación oficial del equipo 'Silver city F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Webb FC Warriors Alineación oficial del equipo 'Webb FC Warriors' en el partido 10 - 0 Silver city F. C. Alineación oficial del equipo 'Silver city F. C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 10.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Webb FC Warriors

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Bernard Jackson al minut 15, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Warriors i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Warriors al minut 26, que va llançar ajustat al pal en Bernard Jackson. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Warriors va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gaël Darragas va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Warriors va aconseguir el 4 - 0 quan Gaël Darragas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Cecilio Carrillo es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Warriors va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kevin Rosa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Brandon Baranczyk, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 1 per a Warriors.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Russel Jack-Gray, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gaël Darragas de Warriors va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Silver city F. C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 63 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 1 quan Ty Larsen va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 63 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alois Pengg de Silver amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.