Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731173797

Amistoso (Int.) 731173797 Información oficial sobre el partido 731173797 en Hattrick

30.04.2024 21:30:00

Sagan F.C. Alineación oficial del equipo 'Sagan F.C.' en el partido 2 - 3 FCSB Constanta Alineación oficial del equipo 'FCSB Constanta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sagan F.C. Alineación oficial del equipo 'Sagan F.C.' en el partido 1 - 2 FCSB Constanta Alineación oficial del equipo 'FCSB Constanta' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagan F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): Una falta al minut 10 va provocar un lliure directe. Eugene Hartley el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gary Hopkins la va rematar Scott Nash amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sagan el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Emil Dechev va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 3, i va passar la pilota a Gary Hopkins, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): Emil Dechev va marxar per velocitat al minut 61 i va fer una passada de la mort a Gary Hopkins, però aquest va fallar.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Franciszek Przybysławski va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Radu Banu per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Franciszek Przybysławski de Sagan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FCSB Constanta

Goles Goles

  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Jaime Barreto va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Cristache Panţiru va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Radu Banu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Constanta creava perill des de la dreta al minut 11, però en Emlyn Hughes, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eduardo Cuenca desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Cristache Panţiru va fer una jugada per la banda esquerra, però Emlyn Hughes va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Constanta va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Cristache Panţiru no va poder controlar.