Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731172304

Amistoso (Int., RC) 731172304 Información oficial sobre el partido 731172304 en Hattrick

01.05.2024 20:45:00

abart tvö Alineación oficial del equipo 'abart tvö' en el partido 8 - 3 Doris Wild Dogs Alineación oficial del equipo 'Doris Wild Dogs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
abart tvö Alineación oficial del equipo 'abart tvö' en el partido 10 - 0 Doris Wild Dogs Alineación oficial del equipo 'Doris Wild Dogs' en el partido
Tiene mala suerte 9.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abart tvö

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Ásbergur Hafsteinsson va donar a abart un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hrafnkell Mánason es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Baldur Herleifsson de abart aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del abart van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ásbergur Hafsteinsson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de abart pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sæþór Stefánsson va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Sæþór Stefánsson va incrementar l'avantatge de abart amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Sæþór Stefánsson va augmentar l'avantatge de abart a 7 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Ásbergur Hafsteinsson de abart va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91, Sæþór Stefánsson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yngve Bernlind va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hrafnkell Mánason de abart la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Doris Wild Dogs

Goles Goles

  • 151 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats de Vildhunden van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Helge Karstensson va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Stephane Bougma de Vildhunden va fer un bon esprint per escapar-se de Diðrik Guðleifsson i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Yihun Jemal va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 64 de joc. Seda Mahamoud es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 6 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13 en Keyhan Vosoughi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.