Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167872

Amistoso (Int.) 731167872 Información oficial sobre el partido 731167872 en Hattrick

01.05.2024 05:00:00

Shubidua Alineación oficial del equipo 'Shubidua' en el partido 1 - 0 UF AVELLINO KUWAIT Alineación oficial del equipo 'UF AVELLINO KUWAIT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shubidua Alineación oficial del equipo 'Shubidua' en el partido 2 - 0 UF AVELLINO KUWAIT Alineación oficial del equipo 'UF AVELLINO KUWAIT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shubidua

Goles Goles

  • 190 Minuto 33 (Gol de falta): En Damir Drča va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adam Dunsmure estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que John Faneyte, als 20 minuts, va fallar per ben poc.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 32 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rosmin bin Hj Ahmad va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Muhyi al Din AL-Mannai.

UF AVELLINO KUWAIT

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Micky bin Hj Jaini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Methal Al-Falluji no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AVELLINO, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Aki Malmstedt va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.