Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167368

Amistoso (Int.) 731167368 Información oficial sobre el partido 731167368 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

FC Friedenspfeife Alineación oficial del equipo 'FC Friedenspfeife' en el partido 6 - 0 IFK Prästkragen Alineación oficial del equipo 'IFK Prästkragen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Friedenspfeife Alineación oficial del equipo 'FC Friedenspfeife' en el partido 4 - 0 IFK Prästkragen Alineación oficial del equipo 'IFK Prästkragen' en el partido
Tiene suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Friedenspfeife

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 26 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Constantin Härtling llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Sascha Prand va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Heintje Pachelbel sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 34 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Friedenspfeife va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Oscar Cascavlak des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Friedenspfeife va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hermann-Josef Chamrad, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 89, en Tim Peter Palingen del Friedenspfeife va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jörg Schäler que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jörg Schäler va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tim Peter Palingen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sascha Prand va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Ismaïl Ben Alaya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hermann-Josef Chamrad va rematar alt.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Heintje Pachelbel de Friedenspfeife gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Constantin Härtling de Friedenspfeife va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

IFK Prästkragen