Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167259

Amistoso (RC) 731167259 Información oficial sobre el partido 731167259 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

F. C. Forajidos Alineación oficial del equipo 'F. C. Forajidos' en el partido 1 - 0 Real Galapagar Alineación oficial del equipo 'Real Galapagar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Forajidos Alineación oficial del equipo 'F. C. Forajidos' en el partido 1 - 1 Real Galapagar Alineación oficial del equipo 'Real Galapagar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,7 % 12,9 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Forajidos

Goles Goles

  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 84 minuts de joc, Marcos Marsans, corrent com un esperitat, superà primer Guillermo Lacalle Barahon per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Forajidos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcos Marsans, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant José Luis Roca? Un error clamorós seu va donar a Jorge Roca una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Forajidos van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Marcos Marsans no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Marcos Marsans que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Camaro de Forajidos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Galapagar

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge Roca va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Galapagar que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.