Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731166794

Amistoso (Int.) 731166794 Información oficial sobre el partido 731166794 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 0 - 2 Mein persönlicher Favorit Alineación oficial del equipo 'Mein persönlicher Favorit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 2 - 0 Mein persönlicher Favorit Alineación oficial del equipo 'Mein persönlicher Favorit' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mulero

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Duskor Arranberria va marxar de Nicola Dito en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Mulero van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del persönlicher. La jugada d'estratègia del Mulero per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Oramas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maximilian Lundgren de Mulero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Maximilian Lundgren de Mulero per doble groga al minut 89.

Mein persönlicher Favorit

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de persönlicher eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 9, Rubén Pardo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 52 minuts quan Niall Burke va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Hjalte Thorhauge, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de persönlicher, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Hjalte Thorhauge va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): persönlicher van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Hjalte Thorhauge va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.