Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731165764

Amistoso (Int., RC) 731165764 Información oficial sobre el partido 731165764 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

F.C. Aranycsapat Alineación oficial del equipo 'F.C. Aranycsapat' en el partido 3 - 5 bubuzela balompie Alineación oficial del equipo 'bubuzela balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C. Aranycsapat Alineación oficial del equipo 'F.C. Aranycsapat' en el partido 4 - 4 bubuzela balompie Alineación oficial del equipo 'bubuzela balompie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Aranycsapat

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Milan Dular ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Aranycsapat es posava per davant 1 a 0.
  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Als 36 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Aranycsapat va acabar amb la pilota als peus de László Pataki que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Aranycsapat van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Antoni Forès en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Milan Dular va estar a punt d'empatar per a Aranycsapat quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Justus Larsson va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en László Pataki.

bubuzela balompie

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 19 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Francisco Muñoz de bubuzela marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rasim Ulaklı va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Henryk Bratkowski va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a bubuzela.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): bubuzela va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Gonzalo Ladron de Guevara va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): José Francisco Muñoz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.