Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731165435

Amistoso 731165435 Información oficial sobre el partido 731165435 en Hattrick

01.05.2024 10:35:00

FC Dionysstar 09 Alineación oficial del equipo 'FC Dionysstar 09' en el partido 0 - 2 Klösterli Fc Alineación oficial del equipo 'Klösterli Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Dionysstar 09 Alineación oficial del equipo 'FC Dionysstar 09' en el partido 1 - 1 Klösterli Fc Alineación oficial del equipo 'Klösterli Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,8 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dionysstar 09

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dionysstar, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Emanuel-Eduard Dugnus va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Klösterli Fc

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): En Jacinto Gonçalves entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Klösterli, un peu providencial d'en Helmfried Schöpf va situar el 0-1 al panell digital.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Klösterli per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 60. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jurgen van Kassel. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Augustin Betourne després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mac Reinert va poder desviar-lo a córner.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tomas Duterte va ridiculitzar a en Adolfo Chiani amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.