Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162492

Amistoso 731162492 Información oficial sobre el partido 731162492 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido 3 - 3 Black Mamba Team Alineación oficial del equipo 'Black Mamba Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido 4 - 5 Black Mamba Team Alineación oficial del equipo 'Black Mamba Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataleñas F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Joaquim Maria Llin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mataleñas, un peu providencial d'en Hilari Guixà va situar el 1-0 al panell digital.
  • 106 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gonzalo Gallego va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 64, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Mataleñas, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passats 81 minuts, Reno Virco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Mataleñas es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Mataleñas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Reno Virco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marcelino Vaca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hilari Guixà de Mataleñas es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

Black Mamba Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ghazaros Balabekyan de Mamba va marcar de penal l'empat al minut 43.
  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): Ghazaros Balabekyan va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 44. 1 - 2 per a Mamba.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Als 82 minuts de partit, Ghazaros Balabekyan de Mamba va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ghazaros Balabekyan va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Alfredo Cobo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Wilfredo González va fer una jugada per la banda esquerra, però Horacio Peláez va aturar el seu xut.