Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161952

Amistoso 731161952 Información oficial sobre el partido 731161952 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

A.F.C. Rapid Mures Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Rapid Mures' en el partido 4 - 1 Brazilia Joca Bonita Alineación oficial del equipo 'Brazilia Joca Bonita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
A.F.C. Rapid Mures Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Rapid Mures' en el partido 4 - 3 Brazilia Joca Bonita Alineación oficial del equipo 'Brazilia Joca Bonita' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,4 % 29,2 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.F.C. Rapid Mures

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Cezar Hălmăjan s'emportà una gran ovació del públic local al minut 22, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): A.F.C. s'avançava al marcador al minut 65, després d'un rebot que va caçar en Vasile Minican per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de A.F.C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Liviu Scobici progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de A.F.C. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cornel Simian va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ionuţ Şeucan va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Brazilia Joca Bonita

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mădălin Licşor va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Tamás Krizsik, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sorin Ciuce que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.