Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161295

Amistoso 731161295 Información oficial sobre el partido 731161295 en Hattrick

24.04.2024 19:30:00

Another Happy Landing Alineación oficial del equipo 'Another Happy Landing' en el partido 1 - 0 FC Mistral Alineación oficial del equipo 'FC Mistral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Another Happy Landing Alineación oficial del equipo 'Another Happy Landing' en el partido 2 - 0 FC Mistral Alineación oficial del equipo 'FC Mistral' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Another Happy Landing

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Simone Tagliaro la va rematar Siegfried Greiner amb una magnífica volea que va fer pujar per a Another el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Another per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Siegfried Greiner va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Simone Tagliaro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Siegfried Greiner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mistral. La jugada d'estratègia del Another per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Samir El Shoura va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Al minut 69 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Vidar Bredeli, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

FC Mistral

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per-Gustav Holtenin es va comportar com un juvenil al minut 17 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 206 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 57 minuts de joc, Ingar Jonsson semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mistral va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nils-Olof Duvhall, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Constant Legland de Mistral va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.