Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731159692

Amistoso 731159692 Información oficial sobre el partido 731159692 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

The Baboon Team Alineación oficial del equipo 'The Baboon Team' en el partido 3 - 3 Nofotis F.C. Alineación oficial del equipo 'Nofotis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Baboon Team Alineación oficial del equipo 'The Baboon Team' en el partido 3 - 2 Nofotis F.C. Alineación oficial del equipo 'Nofotis F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,1 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Baboon Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Baboon va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Jaume Escrivà va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Angel Dzhambov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Baboon.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Felipe Romero s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iñaki Barrena va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Massimo Cauzzi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Mathieu Legal del Baboon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Iñaki Barrena va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mathieu Legal.

Nofotis F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Manuel Ocio va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 28.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): En Clemente Corocher va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Stefano Romaggioli la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): En Ignacio de Gea donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 86 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nofotis, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Ignacio de Gea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manuel Ocio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Clemente Corocher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefano Romaggioli de Nofotis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.