Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731159294

Amistoso 731159294 Información oficial sobre el partido 731159294 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 3 - 1 C.D.KABAÑES Alineación oficial del equipo 'C.D.KABAÑES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 1 - 0 C.D.KABAÑES Alineación oficial del equipo 'C.D.KABAÑES' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Garrafone

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Ramón Payá va pentinar un córner cap al segon pal que Camilo Ratón va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ramón Payá de Garrafone va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Garrafone va aconseguir el 3 - 1 quan Manoel Confurco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ramón Romeu de Garrafone va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Eduardo Cunqueiro es va posar al mig i ho va espatllar tot.

C.D.KABAÑES

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Abdelouarith El-Maimouni de C.D.KABAÑES va marcar de penal l'empat al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Alfonso Picaza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de C.D.KABAÑES que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de C.D.KABAÑES va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Sancho, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Urlegi Lezaeta de C.D.KABAÑES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.