Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731159229

Amistoso 731159229 Información oficial sobre el partido 731159229 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido 4 - 5 El Humanoide Alineación oficial del equipo 'El Humanoide' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido 3 - 7 El Humanoide Alineación oficial del equipo 'El Humanoide' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hinchapelotas

Goles Goles

  • 102 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Rafael Jiménez Levita de Hinchapelotas va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Xocas Chaián rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Miguel Notario, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 4 a l'estadi!
  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Als 32 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Hinchapelotas va acabar amb la pilota als peus de Xocas Chaián que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Kauno Ylimäki s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Pol Comas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 25 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Óscar Maestre Domecq de Hinchapelotas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Javier Amaya que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Rafael Jiménez Levita de Hinchapelotas va intentar batre la porteria rival al minut 76 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 el Hinchapelotas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Zbigniew Gardeła no va estar gens encertat.

El Humanoide

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Ádám Száva donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Mika Lindfors va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 7, i va fer pujar el 0 - 2 per a Humanoide.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al 14 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Humanoide augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nicholas Falconer es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Tung Wai Chang va aprofitar un error defensiu al minut 18, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Humanoide.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Ambrosio Garisas de Humanoide va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.