Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731159066

Amistoso 731159066 Información oficial sobre el partido 731159066 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

st.pauli hools Alineación oficial del equipo 'st.pauli hools' en el partido 1 - 0 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
st.pauli hools Alineación oficial del equipo 'st.pauli hools' en el partido 1 - 1 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,5 % 17,0 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

st.pauli hools

Goles Goles

  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el st.pauli va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gerald de Wagt, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaroslav Balga.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Sanz Escribano de st.pauli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

zombrya F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de zombrya, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Javier Errazu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Oriol Fogàs que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de zombrya va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dimas Antônio Machado, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dimas Antônio Machado ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Miguel Luis Silos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del zombrya sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dominik Knaup, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): zombrya va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Edmundo Izaza va desviar el xut final de Daniel Manolache després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Daniel Manolache que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el zombrya sortien al contraatac. La falta llançada per Arnulfo Barracel va sortir força alta sense massa perill.