Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731159061

Amistoso (RC) 731159061 Información oficial sobre el partido 731159061 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Olympia F1X Alineación oficial del equipo 'Olympia F1X' en el partido 1 - 2 moferos Alineación oficial del equipo 'moferos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Olympia F1X Alineación oficial del equipo 'Olympia F1X' en el partido 1 - 4 moferos Alineación oficial del equipo 'moferos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympia F1X

Goles Goles

  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Santiago Homs va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ledian Kukësi, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Javier García Viñas quasi dona a Olympia l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Andolín Quintrileo va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Javier García Viñas, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Olympia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Juan Granadillo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andolín Quintrileo de Olympia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

moferos

Goles Goles

  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 86 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Manuel Ramírez de moferos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 108 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 108, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Giorgio Vecchini es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jean-Marc Maheut ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Giorgio Vecchini quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Giovanbattista Sebastiani va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): moferos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bruno Bīriņš va desviar el xut final de Giovanbattista Sebastiani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Giovanbattista Sebastiani va marcar al minut 101 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.