Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158808

Amistoso (RC) 731158808 Información oficial sobre el partido 731158808 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido 5 - 4 DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido
0 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
0 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
3 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
72 % Posesión 45' 28 %
71 % Posesión 90' 29 %
Presionar Nivel de táctica: 7 Táctica Presionar Nivel de táctica: 6
DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido 5 - 4 DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido 2 - 0 DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido
Tiene bastante suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DJ vs. Silvi 'B'

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Prudencio Bayo va ser clau en la jugada d'atac de Silvi al minut 21, quan ell mateix va fer una passada brutal a Manuel Antonio Malatesta, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 288 Minuto 58 (Ocasión evento especial): El Silvi va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Prudencio Bayo de Silvi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josu Xabier Kaztañondo de Silvi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Prudencio Bayo de Silvi va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Silvi José Álvarez Cabiro va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Tito Donnarumma va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 1 - 0
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Javier Manuel Cerrillo va xutar fora per a Silvi, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): Mariano Cotes de Silvi va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Tito Donnarumma s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Silvi Sebastián Cañoto, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tito Donnarumma. El marcador continuava 2 - 1.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): En Atilano Fachico no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Tito Donnarumma encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a Silvi.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Silvi Jesús Ceballos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tito Donnarumma es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Silvi, Manuel Antonio Malatesta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.

DJ vs. Silvi

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): DJ va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Álvarez Cabiro va desviar el xut final de Chakib Bouqantar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Jesús Huertas de DJ és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Esteve Candelich de DJ anava molt fort i col·locat però José Álvarez Cabiro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Juan Luis Pera de DJ va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Finn Skovfoged anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a DJ.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Tito Donnarumma va clavar el 3 - 3 per a DJ amb una precisió mil·limètrica.
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Faycán Parreño de DJ va superar José Álvarez Cabiro, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 4 - 4.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de DJ, Òscar Ventura, col·locà la pilota just a les mans d'en José Álvarez Cabiro. El marcador: 5 - 4.