Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158667

Amistoso 731158667 Información oficial sobre el partido 731158667 en Hattrick

23.04.2024 19:25:00

FC Slovnaft Vrbové Alineación oficial del equipo 'FC Slovnaft Vrbové' en el partido 3 - 5 FC Prasacie rite Alineación oficial del equipo 'FC Prasacie rite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Slovnaft Vrbové Alineación oficial del equipo 'FC Slovnaft Vrbové' en el partido 2 - 1 FC Prasacie rite Alineación oficial del equipo 'FC Prasacie rite' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Slovnaft Vrbové

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Vrbové va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Boris Radojević, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Manuel Medina Esquivel, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 100 Minuto 70 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Boris Radojević va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Vrbové per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Medina Esquivel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Hans Haine va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Marián Majerský i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Vrbové, però el xut de Dainis Sultāns va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Vrbové va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Boris Radojević va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

FC Prasacie rite

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Tomáš Radačovský va marcar al minut 14 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Prasacie van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Erik Mišiak va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): En René Arias va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 41. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Tamer Fuleih va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 2 - 4 per a Prasacie.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tamer Fuleih, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Teodor Jurovský de Prasacie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.