Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158416

Amistoso (Int.) 731158416 Información oficial sobre el partido 731158416 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Tajfun Ostrów Lub. Alineación oficial del equipo 'Tajfun Ostrów Lub.' en el partido 4 - 1 FC De Friddy Alineación oficial del equipo 'FC De Friddy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tajfun Ostrów Lub. Alineación oficial del equipo 'Tajfun Ostrów Lub.' en el partido 2 - 0 FC De Friddy Alineación oficial del equipo 'FC De Friddy' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tajfun Ostrów Lub.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Yurii Rudyj de Tajfun aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tajfun va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nicolas Mathyssek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Tajfun va aconseguir el 3 - 1 quan Serafino Sandri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Tajfun va augmentar la diferència quan Aladji Kefy no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Tajfun per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nicolas Mathyssek, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, János Kass arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Yurii Rudyj va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tajfun.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Steffen Petri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Albin Gibek va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

FC De Friddy

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Friddy va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mahyar Yahyaei, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tomáš Kesl que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Arcadio Segundo Franchini va fer una magnífica centrada, però la rematada de Siep Hartmans va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Friddy va deixar en bona posició a en Hernán Damit Acosta per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrik Kutil.