Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158004

Amistoso (Int., RC) 731158004 Información oficial sobre el partido 731158004 en Hattrick

24.04.2024 16:20:00

Gui&Gon Alineación oficial del equipo 'Gui&Gon' en el partido 0 - 5 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gui&Gon Alineación oficial del equipo 'Gui&Gon' en el partido 1 - 3 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gui&Gon

Arkansas Chuggabug

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Iulian Preja es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Micha Groessl va augmentar l'avantatge de Chuggabug a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Iulian Preja va augmentar l'avantatge de Chuggabug a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 75, Chuggabug va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Iulian Preja.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Micha Groessl va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 5 per a Chuggabug.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Micha Groessl que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Gustaw Susfał, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Josep Maria Pressegué no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Andreas Nøhr marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Josep Maria Pressegué que va xutar a fora per molt poc.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Josep Maria Pressegué després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gustaw Susfał va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Micha Groessl es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Chuggabug van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 91, però Andreas Nøhr va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.