Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731157992

Amistoso (Int., RC) 731157992 Información oficial sobre el partido 731157992 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido 1 - 0 Zvc De Zweters Alineación oficial del equipo 'Zvc De Zweters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido 2 - 0 Zvc De Zweters Alineación oficial del equipo 'Zvc De Zweters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helmantica CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Corria el minut 82, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Helmantica s'avançava en el marcador després que en Urdinso Azpirena xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 32 en Metin Üçel ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Xaco Cabaleiro el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Helmantica va anar a parar a la dreta de l'atac on en Barna Tischner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Helmantica va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Răducu Mateiaş, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Xaco Cabaleiro va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Enrico Vitrano, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yeison Quintero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zvc De Zweters

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lindert Zeebroek de Zweters es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gil Fernando de Carvalho de Zweters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.