Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731157304

Amistoso (Int.) 731157304 Información oficial sobre el partido 731157304 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

La Criba de Lim Alineación oficial del equipo 'La Criba de Lim' en el partido 4 - 2 Borussia Police Alineación oficial del equipo 'Borussia Police' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
La Criba de Lim Alineación oficial del equipo 'La Criba de Lim' en el partido 5 - 4 Borussia Police Alineación oficial del equipo 'Borussia Police' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,8 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Criba de Lim

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Félix Agarrado va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 11.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Pedro Ferrant de La Criba, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Leonardo Torres Nievas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a La Criba.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Als 81 minuts de joc, els nois de La Criba van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Nel Guamis augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5, Pedro Ferrant quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Félix Agarrado va estar a punt de marcar al minut 8 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Luis Jorge Bru, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Luis Jorge Bru va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marcel Hernández, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leonardo Torres Nievas va rematar alt.

Borussia Police

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Dominik Michalčík va posar els visitants Borussia per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats de Borussia van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Dominik Michalčík va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alejandro Gallo va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zeki Ökelik de Borussia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.